02
05
2016

Afbud til Diamond League i Doha

Som man kan se på startlisten, så er mit navn desværre ikke på mere. Og det er ikke fordi arrangørerne ikke ville have mig med, men jeg har desværre været syg siden jeg ankom til vores træningslejr i Italien for snart 10 dage siden, så det vil ikke give mening at tage til Doha for at konkurrere.

Jeg har ligget med feber de første par dage, og har nu i en uge måtte droppe min træning grundet (formentlig) en virus i halsen, som jeg simpelthen ikke kan komme af med. Jeg hoster som en havnearbejder, med en stor trang til smøger, hver gang jeg laver noget med lidt puls på – fx at cykle eller jogge. Så at sætte næsen op efter en 400 m konkurrence er noget optimistisk.

Træningslejren i Italien har derfor desværre slet slet ikke være som håbet – jeg har faktisk kun fået lave 1-2 “rigtige” træninger. Alt andet har været kropsstyrke, powerwalk og bevægelighed.. Jeg ville ønske jeg kunne komme ud og løbe nogle intervaller, men det kan jeg ikke. Jeg prøvede en enkelte gang for en uge siden, men det førte kun forværring i sygdommen (og dårlige løbetider) med sig. Og siden det har Mikkel og jeg egentlig blot ventet på at hosten er væk, og det gør vi så fortsat. Vi er ærgerlige, men så er det heller ikke værre. Det går selvfølgelig lidt ud over formen lige nu og udsætter min konkurrencedeltagelse, men det kommer ikke til at gå ud over de vigtige ting i sæsonen. Det går lidt op og ned, og sådan har det altid været med mig, og sygdom er ikke noget man selv er herre over.

Så nu må jeg blot prøve at få slappet så meget af som muligt, og så nyde den flotte sæsonåbning på 400 hæk hjemme fra sofaen i stedet for. Det er et meget flot felt de har samlet, som jeg ville elske at have deltaget i. Jeg glæder mig til at se, hvordan løbet udvikler sig, og hvem der ligner de kommer med et ekstra gear i år. Men det er også vigtigt at huske, at sæsonen er kun lige begyndt, og det er ikke vigtigt hvem der løber hurtigt i maj måned..

Kommentarer
0

Svar