23
10
2014

Århus Stiftstidende 23. oktober

Søndag d. 2 november får min træner og jeg sparring med en af verdens bedste trænere. Loren Seagrave, som er træner på det storslåede IMG akademi, kommer til smilets by. Jeg får søndag mulighed for i 45 min at have hans fulde fokus, hvor han vil gennemgå træningsøvelser og snakke om MIN træning og MINE udviklingsområder. Det bliver FEDT FEDT FEDT! Tak til mit forbund for at stille denne mulighed til rådighed.
Det handler alt sammen om optimering, og som eliteatlet optimerer man på alt hvad man kan og dette er bestemt et skridt i den rigtige retning.
Jeg vil i den kommende tid fortælle lidt om nogle af de ting, jeg op til denne sæson har ændret på, og derved forsøgt at finde de få hundrededele dette evt. kan give.

Hvis der er noget DU gerne vil vide mere om i min hverdag, er du velkommen til at sige til, og så vil jeg prøve at fortælle om emnet gemmen billeder og ord, og hvilke overvejelser der ligger bag.

Verdens bedste sprinttræner kommer til byen - Sport   stiften.dk

Kommentarer
0

Svar