28
02
2015

Dagens træning i Odense

Dagens træning var rykket til Odense, hvor en helt nyt flot atletikhal med rundbaner er blevet bygget.

Vi tog derned for at lave de sidste forberedelser til EM, som for mit vedkommende var en 300 m + 200 m og for Andreas var det hækstarter. Da jeg desværre ikke har adgang til en rundbane i Aarhus, blev Mikkel og jeg enige om at dagens træning skulle være i Odense. På denne måde fik jeg mulighed for at lave teknisk træning i svingene og ikke mindst hilst på en hårdtarbejdende sprintgruppe, som jeg normalt ikke har kontakt til.

 

Jeg synes det er rigtig vigtigt, at man som eliteudøver kommer ud i de mindre klubber (nu er odense jo ikke så lille, men alligevel 🙂 ) og viser flaget, og eventuelt laver et træningspas med de atleter der holder til på det pågældende stadion. Det lærer jeg noget af, og det gør de andre atleter forhåbentlig også.

Tak til Odense atletik og Hans Henrik Grabe for gæstfriheden.

Kommentarer
0

Svar