17
02
2013

Det gik dog absolut ikke som det skulle

På trods af, at jeg var utrolig dårlig forberedt til denne konkurrence, følte jeg mig klar og overbevist om at jeg ville løbe stærkt (som billedet til venstre viser – det er taget før konkurrence).

Det gik dog absolut ikke som det skulle. Til de hollandske mesterskaber løbes der tre runder, og indledende runde skulle jeg blot vinde uden at bruge kræfter, og i semifinalen et par timer senere var det planen, at jeg skulle give den 110 % og nå finalen dagen efter, hvor der ville være rigtig god konkurrence.

Jeg havde fået bane 5 til indledende løb, og løb de første 200 m på 25,5 sekunder, hvilket passer til det tempo jeg skal gå ud i ved et maks-løb. Herefter slap jeg speederen godt og grundigt og kom ind som vinder i 57,90 sek. Jeg var dog godt klar over at jeg havde trådt på stregen ud af første sving, men håbede selvfølgelig ingen havde set det. Det havde de dog desværre, og da resultatlisten kom stod der “DIS” ved mit navn, og mit håb om to hurtige konkurrencer videre i mesterskaberne blev ikke til noget. MEGA MEGA irriterende, men den var god nok og jeg var også godt selv klar over det. Det betyder desværre også at min kvalifikation til EM i Gøteborg om to uger næsten er så godt som umulig, men jeg vidste det var risikoen ved at vente så lang tid med konkurrence, men jeg følte ikke kroppen var klar før denne weekend.

Næste weekend står den på DM, hvor det gælder om at få samlet en masse metal til 1900!

Kommentarer
0

Svar