30
07
2015

Diamond League i Stockholm

Om halvanden time tager jeg bussen mod stadion, hvor jeg skal løbe i det stærkeste felt i min karriere. Og hvad endnu mere nervepirrende er, at jeg er placeret lige i midten – lige der hvor alle kigger… Men det er jeg jo, fordi jeg har løbet en god tid og er berettiget til det. Og det er fedt at tænke på, og al nervøsiteten handler om, at jeg gerne vil leve op til denne placering og ikke falde igennem. Men det tror jeg heller ikke jeg gør.
Min ben kribler og adrenalinen kører allerede rundt. Jeg prøvede med en middagslur, men den gik ikke, da jeg så løbet bag øjenlågene og så fik endnu mere adrenalin i kroppen. Men jeg fik da slappet lidt af, og det var det vigtigste.
Jeg har fået bane 4 med Hejnova på min yderside, hvilket er helt perfekt, da det var hende der slog mig i Paris, og hun må klart betegnes som favorit. Moline (bane 3) og Tate (bane 6) løb begge ekstremt flot i London i fredags, så de er bestemt i storform, og bejler begge to til sejren også. Europamesteren Child (bane 2) har vist opadgående formkurve og var tæt på sit bedste i regnvejret i London, så hun kunne også sagtens finde på at snigløbe os.
Min plan er at hænge på Hejnova. Hun startede lidt hurtigere ud end mig i Paris, hvor hun kom op på min side mellem 5. og 6. hæk (omkring 200 m). Jeg skal selvfølgelig også koncentrere mig om, at løbe mit eget løb, men når hun nu ligger lige ved siden af, vil det være for dumt ikke at følge med hende, og så må tiden vise om det koster for mange kræfter, og jeg så derfor intet har at skyde med på langsiden. Jeg er trods alt lige kommet ud af en tre ugers træningsperiode, så benene er ikke helt restitueret, men det er en del af den mere langsigtede plan, som har VM som højeste prioritet i år. At hænge på Hejnova og starte lidt hurtigere ud end normalt, er en chance jeg er nødt til at afprøve inden VM, og det er bedre at fejle i dag end i Beijing.
Kryds alt hvad der kan krydses kl 20.03. Det vises på tv3sport1 og på nogle af de svenske kanaler.

Kommentarer
0

Svar