18
12
2013

JyllandsPosten 18. december

Tobias er nu ved at være 10 uger og hverdagen i det lille hjem har efterhånden indfundet sig. Han er selvfølgelig fantastisk dejlig, men uden tvivl også en udfordring for Thomas og jeg, som begge er vant til at leve meget struktureret for at kunne nå alt med studie, arbejde, træning, behandlinger osv.

Jyllandsposten ringede i går og vi fik os en lille snak.

Jeg er så småt ved at få lidt skemalagt træning med ca 4-5 gange pr uge. Jeg kan desværre ikke løbe så meget endnu, men kan lave intervaller på romaskinen og crosstraineren. Jeg er også kommet godt igang med kropsstyrkeprogrammerne og er også begyndt med de frie vægte.
Formen er godt nok ringe, men jeg er sikker på den kommer hurtigt tilbage desto mere træning jeg efterhånden kommer igennem. Jeg har i hvert fald bestilt 2 ugers træningslejr i januar på Club LaSanta, og der skulle jeg gerne være oppe i gear igen.
Og efter at have været igennem en voldsom hård fødsel kan alle de lede intervaller bare komme an..

 

Hun blev mor for at nå OL - Sport - Aarhus

Kommentarer
0

Svar