30
03
2016

Livet på træningslejr

Jeg har nu været 13 dage i Tyrkiet, og udover denne eftermiddags træningspas, så er træningslejren slut og hjemrejsen er i morgen tidlig. Det er et rigtig fint sted vi er  – har ikke oplevet bedre træningsforhold nogle steder – og vi er blevet indkvarteret på et 5-stjerners all inclusive hotel ned til vandet, så det kan der heller ikke sættes en finger på. Men selvom alt er “optimalt”, så trænger jeg faktisk til at komme hjem igen. Tror meget det handler om, at der i Belek (byen hvor hotel og stadion ligger) ikke er så meget at opleve, så vi er blot på resortet hele tiden, og det er som om man bliver lidt mæt af at være det samme sted konstant – selvom her er super lækkert. Vi bor på nogle flotte værelser, men som med alle hotelværelser, så er det ikke det fedeste med et barn. For når Tobias skal lægges og efterfølgende sover, så er man “fanget” på værelset og kan derfor ikke være med til de sociale ting der ellers foregår på en træningslejr såsom kortspil, se film, tage i poolen osv. Det kan lyde lidt forkælet, for her er jo virkelig dejligt, men jeg kan bare mærke at jeg lidt mangler den del af træningslejrlivet. Og jo, så kunne man udnytte timerne til arbejde ved computeren, men det er lidt som om det bare ikke lige sker.

Men den primære grund til, at jeg trænger til at komme hjem skyldes nok min ryg. Min ryg er simpelthen ikke gode venner med sengene på hotellet, som er meget hårde, så jeg sover derfor rigtig skidt og har ondt i ryggen alle vågne timer. Det tager lidt af glæden ved træningslejren, når man ikke vågner med det samme overskud som man plejer. Føler jeg vågner hver gang jeg skal vende mig, og jeg er åbenbart en urolig type som vender sig rigtig rigtig mange gange.

Men bortset fra problematikken om at være fanget lidt på værelset om aftenen og de hårde senge, så er det nu et godt sted. Jeg har altid grinet af dem, der tog på all inclusive hoteller, for jeg kunne næsten ikke tænke på noget mere turist-agtigt i min verden. Men jeg må jo erkende at det fungerer fremragende. At kunne sætte sig med lækker havudsigt og bestille en kop kaffe (og en mere og en mere) og lidt lækkert til, lige når man har lyst og uden at skulle tænke på regningen. Og ja, jeg ved godt man har betalt for det i den samlede pris, men det er nu alligevel lækkert ikke at skulle have penge op af lommen hele tiden.

joseffa

Intervaller med Joseffa

haek

Hækkoordination på stadion

Thomas og Tobias er med hernede, og Thomas har taget sine højdespringere med, så det kræver lidt koordinering at få det hele til at gå op. De dage hvor jeg kun har ét træningspas, træner jeg oftest om formiddagen og Thomas’ gruppe om eftermiddagen, og så er vi skiftevis hjemme på hotellet med Tobias. Der er et børneområde med legeplads, pool og masser af legetøj, så det er intet problem at underholde Tobias hernede. De dage hvor én eller begge af os har to træningspas, er det noget med at få planen til at gå op, så jeg fx har Tobias med på stadion til det træningspas som er mindst vigtigt den dag, og det samme for Thomas. Så er der mulighed for at have fuldt fokus til det vigtigste pas (teknik eller fx intervaller for mid vedkommende), og så må vi acceptere at det andet pas ikke bliver med helt samme fokus – Tobias skal jo også være her. I går havde jeg eksempelvis intervaller om formiddagen, hvor Thomas havde Tobias hjemme på hotellet. Om eftermiddagen skulle jeg lave yoga og Thomas’ springere havde teknik, så her måtte Tobias være med til yogaen, hvilket selvfølgelig betød det ikke blev helt så koncentreret som normalt, men det var bedre end ingenting.

yoga

Yoga med træningsgruppen

Men generelt er træningen gået godt hernede, og jeg løb i dag ‘lang hæk teknik’. Dvs jeg løb over hække på den korrekte afstand. Kun 3-4 hække pr gang, men det er en start og det var dejligt at komme tilbage til mit speciale. Kroppen har fungeret godt i et langt stykke tid, og jeg får passet min træning selvom min ryg gør lidt ondt hernede. Der er efterhåndende kun 5 uger til sæsonstart, så træningen begynder så småt at blive sjovere – dvs med kortere og hurtigere løb og med hække på en gang imellem.

 

 

Kommentarer
0

Svar