30
01
2015

Sille – Min bedste veninde

Sille har været min bedste veninde i rigtig mange år, og har de sidste par år også hjulpet mine ben til at være friske til den daglige træning og konkurrencer. Sille er uddannet fysioterapeut og er virkelig en af de bedste jeg kender til at massere, og det er fedt at hun har en fysioterapeut-baggrund og selv har været eliteatlet, så hun forstår hvad kroppen bliver udsat for.

Men men men, nu er det jo ikke en salgstale for Sille, men et lille råb om hjælp. Det er nemlig sådan, at Sille har fået en dejlig lille datter et halvt år efter Tobias blev født, og det gør, at det kan være rigtig svært at få tiden til at gå op, og få tid til massage en gang i ugen.

Jeg leder derfor efter en ny massør, og tænkte at der sikkert er nogle herinde der kan anbefale en, jeg synes nemlig ikke jeg har tid til at prøve mig frem 2-3 gange før jeg finder den helt rigtige.

Så hjælp mig gerne: kender du en GOD massør i Aarhus, som kan massere i dagstimerne og som har en forståelse for elitesport og forstår at god massage ikke bare handler om at smadre musklerne og få patienten til at råbe av.
På forhånd til og god træning til alle 🙂

Kommentarer
0

Svar