07
08
2012

Mit olympiske eventyr

I går stoppede mit olympiske eventyr. En placering i top 20 kan jeg ikke brokke mig over, men var godt nok noget skuffet over udførelsen af selve løbet. Jeg havde virkelig sat næsen op efter en ny dansk rekord og følte mig mere klar end nogensinde.

Om det var vinden, hovedet, benene eller noget andet som drillede ved jeg simpelthen ikke. Faktum er blot at jeg kiksede et sted som jeg aldrig har prøvet før, men herefter fik jeg kæmpet mig op igen, og fik slået 2 i mit heat.

Det var mit livs oplevelse og hold nu op hvor var det fedt at stå inde på stadion og høre folk råbe og klappe. Og til alle dem der spørger, så fortsætter jeg selvfølgelig og lover at stå i den finale i Rio.

Jeg opdaterer min blog senere i dag med nogle flere tanker og overvejelser fra mit første OL.

Kommentarer
0

Svar