06
03
2015

Øv bøv, så sluttede mit EM

Øv bøv, så sluttede mit EM.

Det var to løb, hvor jeg slet ikke fik tingene til at spille.

I indledende bremsede englænderen foran mig ved 270 m (klassisk taktisk stunt for at bremse sine modstandere), og jeg mistede helt kadence og momentum, og kom aldrig ind i en god rytme efter det, og kunne ikke svare igen på det angreb der kom på langsiden, og jeg kom derfor kun videre på tid. Men jeg var fortrøstningsfuld, for det stunt der blev lavet kostede ca et halvt sekund, og det var det der manglede til min egen danske rekord.

I semifinalen fik jeg bane 2 i et overkommeligt heat, og jeg havde en rigtig fin fornemmelse og benene var faktisk ikke så trætte som frygtet. Mit fokus var at løbe med lidt kortere skridt end i indledende, da kurven er ret svær i bane 2. Det gik også rigtig fint, men da jeg skal ind i andet sving (efter ca 100 m) mister jeg et skridt og så er løberne på bane 3+4 lige pludselig langt væk og bane 1 er kommet op på siden af mig. Jeg kæmper for at komme forbi dem på langsiden, men det kikser totalt, og jeg taber magtkampen og ender i bane 2 og bliver skubbet ud i bane 3 da jeg forsøger mig med et angreb, fordi jeg synes deres tempo er for langsomt. Jeg prøver en gang til efter 300, men det bliver igen afvist og jeg løber resten af løbet i bane 2.

Alle de her taktiske kiks koster simpelthen SÅ mange kræfter, så set i det lys er min tid ikke helt skæv. Løber trods alt mine 2. og 3. hurtigste tider nogensinde indendørs, så det er vel acceptabelt – uden at være prangende.

Jeg er ærgerlig, men ikke skuffet. Jeg har rykket min form rigtig meget i år, og må nok erkende at den krampe jeg fik i baglåret for tre uger siden har kostet lidt, og da jeg også lagde mig syg i går aftes, var en ny dansk rekord nok lidt ambitiøst.

Jeg glæder mig meget til udendørssæsonen, hvor jeg igen får lov at lege med mine elskede hække.. jubii…

Kommentarer
0

Svar