10
05
2015

Yes, så er sæsonen startet!

D. 23 maj indleder jeg min sæson – og så endda på hjemmebane. Det er meget få gange, jeg faktisk har konkurreret på Århus stadion, så jeg glæder mig rigtig meget. Mange venner og bekendte spørger tit om de ikke kan se mig løbe i Danmark, så hér er muligheden! Kom på stadion og hep. Det er gratis og der er blevet hentet gode modstandere ind til 1900’s OL-kandidater.

Mit eget mål er at løbe omkring OL-kvalifikationen, så kom endelig og råb mig hele vejen under de 56.20 sek.

Lige nu er jeg på træninglejr og har løbet nogle gode intervaller. For to dage siden løb jeg 2×8 hække (300 m test) og løbe begge gange omkring PR-tempo, så det er jo bestemt positivt. 

Min far er lige nu i flyveren på vej herned, så fra i morgen er der fuld fokus på træningen og jeg skal ikke være afhængig af, om Tobias sover meget eller lidt til middag – skønt. Men når det så er sagt, så synes jeg faktisk det er gået rigtig godt den første uge, selvom jeg har været alene med Toby.

Kommentarer
0

Svar