19
02
2015

Sidst jeg satte dansk rekord

Sådan så det ud sidst jeg satte dansk rekord til et indendørs EM, og dette var tilbage i 2009 i Torino. Den gang løb jeg 53.84 sek og avancerede til semifinalen. Jeg har stadig ikke opgivet håbet om en gentagelse – blot gerne et sekund hurtigere 🙂

Jeg blev scannet i går og har også været en tur forbi min osteopat, og fik begge steder af vide, at det ikke var en nævneværdig fibersprængning jeg fik i lørdags i Norge, og at smerterne kom fra en stor muskelkrampe. Det er selvfølgelig fantastisk dejligt, men jeg føler mig godt nok også lidt som en pivskid, for havde to dage på krykker hvor jeg ikke kunne støtte på benet, og så er det ikke “andet” end en krampe… Men når min forfængelighed lige har lagt sig, så er det jo utrolig positivt, og det giver mig et spinkelt håb om, at EM om to uger ikke er helt udenfor rækkevidde.

Jeg kan stadig ikke løbe, men jeg har ikke ondt når jeg går og cykler. Jeg skal prøve at jogge på lørdag og alt afhængig af hvordan det føles, skal jeg forsøge med lidt mere fart på mandag/tirsdag, og det er efter den træning, at beslutningen om EM bliver taget. Hvis jeg ikke inden for en uge kan løbe med 90-95 % af maxfart giver det ikke mening at jagte EM. Jeg skal ikke med til EM blot for at deltage, jeg skal med for at forsvare min placering på europaranglisten (nr. 8 dags dato) og løbe en tid under min nye danske rekord (52.83 sek).