18
08
2015

Sidste dag i Japan

Vores precamp i Japan nærmer sig sin slutning, og jeg har faktisk kun et enkelt træningspas tilbage, før taskerne pakkes og jeg sætter mig i flyet mod Beijing.
Tiden i Japan har primært haft det fokus, at jeg skulle blive helt frisk i kroppen og vænne mig til luftfugtigheden og tidsforskellen. Jeg har været i asien to gange før, og der har det ikke været et problem med den anden tidszone (6 timers forskel i Kina – og 7 timer i Japan), men denne gang har det godt nok været en kamp.
Jeg har ligget vågen om natten de første 3 døgn og fik kun søvn i nat pga. noget sovemedicin vores holdleder havde med. Jeg håber den kommende nat bliver endnu bedre.

Mit sidste træningspas er et hækpas, hvor jeg skal løbe de første 7 hække i konkurrencefart og efter en kortere pause så løbe 150 m uden hække. Jeg glæder mig utrolig meget til denne træning, og til første konkurrence til VM generelt.
Jeg har fået analyseret mine tre sidste løb, og der er alle flere steder jeg kan optimere, så jeg kan komme ned på den tid jeg løb i Paris.

Sidst jeg var i Kina virkede facebook ikke, så det forventer jeg heller ikke det gør denne gang. Jeg vil derfor opdatere denne side en gang om dagen, og på den måde fortælle lidt om, hvad dagene bliver brugt på til sådan et verdensmesterskab i atletik.
jog

Kommentarer
0

Svar