02
11
2014

Træningsession med Loren Seagrave

I dag havde jeg min træningsession med Loren Seagrave, som er en af de mest vindende trænere i sprint/hæk. Det var en stor oplevelse, og jeg er blevet meget klog (jojo, den er god nok) på de 55 min jeg havde one on one med ham. Min træner og jeg har fået en masse ting at arbejde med, og jeg har fået mange tekniske visuelle indtryk, som gør tingene lettere at forstå og derved rette til.

I starten var det helt deprimerende, for følte at jeg nærmest skulle lære at gå igen. Noget så simpelt som at trække benet frem kunne jeg pludselig ikke gøre – i hvert fald ikke på den måde, han teknisk gerne ville have. Jeg kom dog efter det hen ad vejen, og jeg tror han endte med at være godt tilfreds.

Der er selvfølgelig lang vej endnu, for jeg har løbet på en bestemt måde i 12 år, og så ændrer man ikke lige så radikalt teknikken på en dag, men jeg skal arbejde videre med nogle af fokuspunkterne frem med OL.

Både Aarhus stifttidende og TV2sporten var med i hallen under seancen, og du kan se med kl 18 på TV2, hvis du er nysgerrig på hvordan man arbejder med løbestil som sprinter.

Kommentarer
0

Svar